Ros og tilbakemeldinger

default_avatarJeg har lært mer om meg selv på tre coachingtimer med Britta, enn jeg gjorde i løpet av tre måneder med gruppebehandling og psykologtimer i et offentlig tilbud. Nå har jeg endelig tatt tak i ting hjemme, ting som er viktig for meg, og både samboeren, venner, familie og jeg opplever store endringer. Jeg gleder meg over ting, er så mye lettere inne i meg og føler at jeg har fått tilbake kontrollen over hverdagen og livet mitt. Nå skal jeg tilbake i arbeid, jeg skal reise og nyte livet akkurat sånn som det er.
Kvinne, 26 år, fra Nedre Buskerud.

Jeg opplever at Britta er interessert i å hjelpe meg som coachee, default_avatartil å finne ut av det jeg vil jobbe med. Hun stiller gode spørsmål og gir meg muligheten til å komme frem til refleksjoner som blir gode for meg. Britta er rolig og behagelig og hun viser meg respekt for det jeg sier. Coaching sesjonene ga meg klarhet i hva jeg må holde fokus på og hva som er årsakene til at jeg noen ganger saboterer meg selv. Alt vi har jobbet med har gitt meg bevissthet og innsikt – en bevissthet som er gull verdt. <3
Kvinne, 52 år, Nordre Vestfold 

default_avatarForedrag til fagdag for Klinikk for psykisk helse og rus, Vestre Viken, tema: «ADHD i et livsløpsperspektiv».
Takk for et viktig bidrag på fagdagen vår. I ettertid har jeg hørt mange rundt meg her referere til det, og opplever at mange har tatt til seg viktige poeng fra det du sa – inkludert meg selv. Du ga oss et levende og ekte innblikk i livet med ADHD, både som voksen og som forelder til barn med diagnosen, som gjør at vi kan bli enda bedre i jobben vi gjør.
Ansatt, Nevropsykiatrisk seksjon BUPA, Vestre Viken

Foredrag for Familieteamet i Ullensaker kommune, tema: «Barn, unge, default_avatarfamilier og ADHD».
Vårt team var kjempefornøyd med foredraget Britta holdt for oss. De fleste av oss hadde vært borti info om ADHD tidligere, men hun ga oss den nyeste oppdateringen på ADHD og hun gjorde det med egen erfaring og innlevelse. For oss var det viktig å få konkrete forslag på hvem, hva og hvor foreldre med ADHD barn kan få hjelp, og dette besvarte hun svært bra. Britta forteller egentlig om mennesker og annerledeshet, og hvordan vi som samfunn kan hjelpe hverandre. Jeg tenker at alle som jobber med mennesker skulle ha hørt Britta’s foredrag.
Laila Hovland, familieveileder Familieteamet, Ullensaker kommune

Comments are closed.