Walk ‘n Talk – tur og samtale

Walk and Talk – tur og samtale: Passer supert for deg som liker frisk luft og bevegelser, og som trenger å lufte tankene samtidig som du får oversikt over kontroll på tankekjøret!

Har du noen gang ønsket deg:

  • En objektiv samtalepartner?
  • Noen å lufte ideer, drømmer og bekymringer med?
  • En som du bare kan lufte tankene dine til?
  • Noen som kan gi deg enkle teknikker og verktøy i hverdagen?

Walk and Talk timer og turer, gjennomføres uansett vær og vind; det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Om du ikke skulle være kledd for orkan eller storm, så tar vi selvfølgelig timen på mitt kontor i stedet.

Vi møttes til avtalt tid og sted, og sammen går vi en runde på 60 minutter. I etterkant av timen sender jeg deg en enkel oppsummering per e-post.
Og ikke glem: Målet med turen er at du skal få luftet tankene dine, reflektert over og ryddet i egen situasjon. Mitt bidrag er noen å snakke med, perspektiv og refleksjoner, og enkle teknikker og verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart.

Samtalene kan bookes fortløpende og er ikke en del av et fast løp eller inkludert i en bestilling på en coaching prosess.

En Walk-and-Talk time koster fra kr 750,- for privatpersoner, inkl. min reisetid til/fra avtalt oppmøtested (innen et kvarter fra Drammen sentrum).

Avbestilling innen 24 timer før avtalt time. Ved avbestilling senere faktureres timen i sin helhet.

Ta kontakt med meg for bestilling av time eller ved andre spørsmål.

Comments are closed.