Coaching

Veivalg CoachingI coaching er hovedfokuset på nåtid og framtid. Det betyr at du ikke trenger å trekke fram «gamle historier» for å komme videre. Gjennom vår samtaler vil du få øvelser og teknikker som du kan ta med deg – og bruke nøyaktig når du selv ønsker og har bruk for det.

I ADHD coaching kan jeg blant annet støtte deg i å få en økt forståelse for din diagnose og hjelpe deg til å oppnå et helhetlig overblikk i livet ditt. Du vil får hjelp til å organisere hverdagen, lage systemer og struktur samt teknikker som vil hjelpe deg til mer overskudd og det daglige. Om du ikke har ADHD, men bare lignende utfordringer – eller rett og slett er en travel småbarnsmor med «for mange jern i ilden», vil du også kunne ha nytte av coachingen.

Coaching er en målbar, støttende, konkret og praktisk prosess, hvor du som kunde og jeg som coach jobber tett sammen. Vi jobber sammen for å identifisere og jobbe motMålet med Coaching dine mål, jeg støtter deg i prosessen hvor du får tid og mulighet til å utforske hva som er best for deg. Du blir bedre til å analysere de situasjoner og hendelser du står i, for deretter å arbeide mot en mulig løsning.

Mitt samarbeid med deg som kunde er bygget på ærlighet, tillit, engasjement, gjensidig respekt og humor.

Jeg coacher ungdom (fra 16 år), voksne, par, familier og grupper, med spesielt fokus på livsmestring, hverdagsmestring, ADHD, struktur, rutiner samt balanse i hverdagen.

Vi kan jobbe sammen på mitt kontor eller via Zoom/Teams. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller bestilling av time.

Pris etter avtale. Se gjerne min prisliste.

Comments are closed.