Coaching

Veivalg CoachingI coaching er hovedfokuset på nåtid og framtid. Det betyr at du ikke trenger å trekke fram «gamle historier» for å komme videre. Gjennom vår samtaler vil du få øvelser og teknikker som du kan ta med deg – og bruke nøyaktig når du selv ønsker og har bruk for det.

Coaching er en målbar, støttende, konkret og praktisk prosess, hvor du som kunde og jeg som Coach jobber tett sammen. Vi jobber sammen for å identifisere og jobbe mot dine mål, jeg støtter deg i prosessen hvor du får tid og mulighet til å utforske hva som er best for deg. Du blir bedre til å analysere de situasjoner og hendelser du står i, for deretter å arbeide mot en mulig løsning.

Mitt samarbeid med deg som kunde er bygget på ærlighet, tillit, engasjement, gjensidig respekt og humor.

Jeg tilbyd både ADHD, NLP (Neuro Lingustic Programming og High Perfomance Coaching), og jeg coacher ungdom (fra 16 år), voksne, par, familier og grupper, med spesielt fokus på livsmestring, hverdagsmestring, ADHD, struktur, rutiner samt balanse i hverdagen.

Vi kan jobbe sammen på mitt kontor eller via Zoom/Teams. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Målet med Coaching

Akkurat nå er det fullt hos meg. Jeg opererer med venteliste som du kan sette deg på, om du ønsker, så tar jeg kontakt med deg så fort det er noe ledig. Alternativt kan du søke plass på gruppecoaching som starter opp mandager i slutten av oktober, både på nett og fysisk. Du søker plass på gruppecoaching her.

Pris etter avtale.

Comments are closed.