Bestill time

IMG_3162

Ønsker du en nøytral tredjepart å snakke med?

Jeg er coach og veileder, og vil gjerne være din objektive samtalepartner. Hos meg får du ikke gode råd eller ferdige planer, men du får en som lytter og stiller deg gode spørsmål – sånn at du selv finner de riktige svarene for akkurat deg! Jeg vil støtte, dytte og utfordre deg, i ditt tempo, slik at du når dine mål. Så du finner ut hva som er riktig for deg!

Jeg tilbyr gratis kartleggingssamtale (30 minutter, overskytende vil faktureres). Det gir oss anledning til å snakke om dine utfordringer bedre enn vi kan på telefon eller per e-post, og så gjør det at vi kan bli kjent allerede før vi begynner å jobbe. Ved hastesaker kan det være aktuelt å kartlegge per telefon eller Zoom/Teams. Basert på kartleggingen skreddersys et opplegg for hver klient, og jeg kan også gi deg en pekepinn på timeforbruk.

Kartleggingssamtaler og timer avbestilt senere enn kl. 10.00 dagen i forveien vil bli fakturert i sin helhet.

Akkurat nå er det fullt hos meg. Jeg opererer med venteliste som du kan sette deg på, om du ønsker, så tar jeg kontakt med deg så fort det er noe ledig. Alternativt kan du søke plass på gruppecoaching som starter opp mandager i slutten av oktober, både på nett og fysisk. Du søker plass på gruppecoaching her.

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt.

Comments are closed.