Jobb med meg…

Untitled-1

Jeg leverer tjenester innen for team-, medarbeider- og organisasjonsutvikling, i tillegg til tjenester innenfor helse- og offentlig systemendring og brukermedvirkning. Eksempel på oppdragsgivere kan være; NAV, PPT, BUP og tilsvarende instanser samt arbeidsgivere, skoler, barnehager og andre involverte instanser.

Mitt fokus er å løfte team, grupper og individer til å lede og hjelpe seg selv og andre på en best mulig måte, ut fra den enkeltes ståsted og behov, sånn at de kan få en positiv utvikling, forbedre sine resultater og få fram det beste i seg selv og andre.

Jeg bistår også med opplærings- og utdanningsprogrammer, utviklingsprosesser, kurs, workshop, foredrag og formidling. Jeg gir med coaching, både en-til-en og grupper samt, veiledning, rådgivning, kartlegging og modellering. Jeg har særskilt erfaring med voksne, ungdom, barn og familier som lever med ADHD og/eller en eller flere sykdommer, i tillegg til en omfattende erfaring med hjelpeapparatet, NAV, tilrettelegging og tiltak.

IMG_3162

Ta gjerne kontakt med meg for å diskutere dine behov og ønsker. Jeg tar gjerne en prat for å se om vi sammen kommer fram til nye løsninger og muligheter for deg.

Kartleggingsamtaler og timer avbestilt senere enn kl. 10.00 dagen i forveien vil bli fakturert i sin helhet.

Foredrag, kurs og undervisning lages også på bestilling. Pris etter avtale.

For andre spørsmål eller oppdrag, ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.