Jobb med meg…

Untitled-1

Jeg leverer tjenester innen for team-, medarbeider- og organisasjonsutvikling, i tillegg til tjenester innenfor helse- og offentlig systemendring og brukermedvirkning. Eksempel på oppdragsgivere kan være; NAV, PPT, BUP og tilsvarende instanser samt arbeidsgivere, skoler, barnehager og andre involverte instanser.

Mitt fokus er å løfte team, grupper og individer til å lede og hjelpe seg selv og andre på en best mulig måte, ut fra den enkeltes ståsted og behov, sånn at de kan få en positiv utvikling, forbedre sine resultater og få fram det beste i seg selv og andre.

Jeg bistår også med opplærings- og utdanningsprogrammer, utviklingsprosesser, kurs, workshop, foredrag og formidling. Jeg gir med coaching, både en-til-en og grupper samt, veiledning, rådgivning, kartlegging og modellering. Jeg har særskilt erfaring med voksne, ungdom, barn og familier som lever med ADHD og/eller en eller flere sykdommer, i tillegg til en omfattende erfaring med hjelpeapparatet, NAV, tilrettelegging og tiltak.

 

IMG_3162

Ta gjerne kontakt med meg for å diskutere dine behov og ønsker. Jeg tar gjerne en prat for å se om vi sammen kommer fram til nye løsninger og muligheter for deg.

Kartleggingsamtaler og timer avbestilt senere enn kl. 10.00 dagen i forveien vil bli fakturert i sin helhet.

Foredrag, kurs og undervisning lages også på bestilling. Pris etter avtale. Se gjerne min prisliste .

For andre spørsmål eller oppdrag, ta kontakt.

2 Comments

 1. Marit Vestøl Aarrestad

  Hei, jeg lurer på om det er Brendon Burchards program for High performance coaching du følger i din 12 timers High Performance Coaching?

  • Britta Gulbrandsen

   Hei Marit. 🙂
   Beklager så mye at jeg ikke har svart deg på denne før, av en eller annen grunn har jeg ikke fått melding om at du har skrevet til meg eller fått den opp når jeg har vært innom. Ikke bra!
   Svar på ditt spørsmål: Ja, det er Brendon Burchard’s Certified High Performance Coaching jeg tilbyr i mitt 12-timers HPC-program. Jeg er sertifisert HP Coach.
   Ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe. 🙂
   Vennlig hilsen Britta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *